Balonska girlanda predstavlja jednu novu vrstu dizajnerskog proizvoda u uređenju unutarnjih i vanjskih prostora. Izrađuje se odabirom različitih boja, veličina i materijala balona koji se slažu u skupine, specijalnom tehnikom povezuju i formiraju u girlandu. Može se slagati na nosače (metalnu konstrukciju) ukoliko mora stajati samostalno u prostoru ili se može objesiti na karnišu prigodnim vezicama i pričvrstiti uz zid.

Luk od balona slaže se na nosače (metalnu konstrukciju) i fleksibilnu šipku. Za izradu luka od balona potrebno je znati odprilike dimenzije prostora gdje će se stavljati  ( približno visinu I širinu prostora) .

Na zahtjev girlande i balonski luk možemo dodatno dekorirati i umjetnim cvijećem ili drugim biljem, dekorativnim zavijesama ili ukrasnim dekorativnim lampicama kako bi podignuli cijelokupnu dekoraciju. Također možemo personalizirati različitim natpisima od stiropora ili dekorativnim pločama s natpisom po želji svakog klijenta.

U ponudi imamo krug i pravokutne konstrukcije kao i MDF pozadine na koje gradimo balonske girlande te na taj način dobivamo samostojeću pozadinu idealnu za prigode krštenja, pričesti, krizmi, vjenčanja, rođenja djeteta.

Za cijenu i više informacija molimo Vas obratite nam se telefonom, putem mail-a ili putem kontak forme.